'LIVERPOOL PLUKT NAAST SLOT EN HULSHOFF NóG EEN STAFLID WEG BIJ FEYENOORD'

Arne Slot lijkt Feyenoord mogelijk te gaan verlaten voor Liverpool en zou naar verluidt ook assistent Sipke Hulshoff mee willen nemen. Daar blijft het echter niet bij, meent De Telegraaf. Ook Ruben Peeters, Head of Performance bij de Rotterdammers, zou Slot naar Engeland moeten volgen.

'Ruben Peeters, Head of Performance bij Feyenoord, zal waarschijnlijk meegaan naar Liverpool. In andere gevallen zal Feyenoord zich net als bij Slot zelf niet soepel opstellen, omdat de club naast een aantal spelers die bij grote transfers moeten worden vervangen niet ook nog een complete organisatie opnieuw wil inrichten’, meldt de krant. Peeters is sinds 2021 werkzaam bij Feyenoord, na zijn overgang van KRC Genk.

Liverpool moet door het vertrek van Jürgen Klopp een groot deel van de staf opnieuw formeren, daar velen uitmaken van 'Team Klopp'. Slot zou geïnformeerd zijn over het vertrek van meerdere stafleden.

Voor een vertrek van John de Wolf hoeft Feyenoord volgens het medium niet te vrezen. De assistent-trainer heeft onlangs een nieuwe verbintenis ondertekend en geldt als cultuurbewaker. Bovendien zou De Wolf zelf graag bij Feyenoord willen blijven.

2024-04-25T09:51:05Z dg43tfdfdgfd